MODERNISOINNIT

Camline-modernisoinneilla vanhat järjestelmät nykyaikaisiksi ja toimintavarmoiksi

 

TUTUSTU

MODERNISOINNEILLA VANHAT JÄRJESTELMÄT NYKYAIKAISIKSI JA TOIMINTAVARMOIKSI

Modernisoinnilla hyödynnetään olemassaolevan järjestelmän käyttökelpoisia osia ja modernisoidaan uudistusta vaativat. Pitkä kokemuksemme modernisointiprojekteista takaa, että kaikki sujuu joustavasti, nopeasti ja luotettavasti, oli kyse sitten automaattivaraston tai FMS-järjestelmän modernisoinnista.

"

CAMLINE-RATKAISU

Camline-modernisointi pidentää FMS-järjestelmän tai automaattivaraston käyttöikää nykyiaikaistamalla järjestelmän kriittiset ohjauskomponentit ja tietotekniikka.

HYÖDYNNETÄÄN HYÖDYLLINEN

Säilytetään olemassaoleva hardware ja järjestelmää uusitaan ohjauskomponenttien ja ohjelmiston osalta.

UUTTA RAUTAA

Järjestelmään voidaan liittää uusia työstökoneita tai muita tuotantosoluja nykyaikaisilla liitynnöillä.

TUTUT OMINAISUUDET

Järjestelmän toiminnallisuus vastaa minimissään olemassaolevaa toiminnallisuutta ja toimintaperiaatteita.

VARAOSASAATAVUUS

Ohjauskomponentit uusitaan jolloin varaosaosasaatavuus on hyvä ja kiireellisissäkin tapauksissa osat saadaan nopeammin eikä jouduta turvautumaan hätä-modernisointeihin.

AJANTASAINEN TIETOTEKNIIKKA

Järjestelmä yhteensoviva uusimman Windows käyttöjärjestelmän kanssa. Tiedot varastoidaan Microsoft SQL Server tietokantaan joka saadaan helposti varmuuskopioitua.

TUKIPALVELUT

Teknininen tuki järjestelmälle, jopa 24/7. Avustamme käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa puhelimitse ja etäyhteydellä ja järjestämme huollon paikalle tarvittaessa.

CAMLINE-RATKAISUN EDUT 

Z

Kustannustehokkuus

Kustannustehokas, kun järjestelmää uusitaan vain osittain. Modernisointi on samalla myös ympäristöteko, koska hyödyntämällä vanhaa syntyy vähemmän romua ja jätettä.

Z

Lyhyt seisokkiaika

Lyhyt seisokkiaika, kun rakenne säilyy ja ainoastaan sähkökoteloiden sisältöä ja PC-laitteita uusitaan. Varastoa ei tarvitse tyhjentää, vaan tiedot siirretään uuteen ohjaukseen.

Z

Tuki- ja huoltopalvelu

Camline-järjestelmille on tarjolla jopa 24/7 järjestelmätuki, huolto- ja korjauspalvelu sekä räätälöidyt järjestelmäkohtaiset varaosapaketit.

LUOTETTAVAA PALVELUA JA KUMPPANUUTTA

CML Automationin asiantuntijapalvelut kattavat kaiken asennuksesta koulutukseen ja huollosta varaosapalveluun. Asiakkaanamme voit vapaasti keskittyä omaan työhösi – me huolehdimme siitä, että laitteistosi pysyy käyttökunnossa. Käy tutustumassa!