TUTUSTU KATTAVAAN PALVELUTARJONTAAMME

Huollot, kunnossapito, koulutus ja tuki toimittamillemme järjestelmille ja ohjelmistoille

 

TUTUSTU

LUOTETTAVAA PALVELUA JA KUMPPANUUTTA

CML Automationin asiantuntijapalvelut kattavat kaiken asennuksesta koulutukseen ja huollosta varaosapalveluun. Asiakkaanamme voit vapaasti keskittyä omaan työhösi – me huolehdimme siitä, että laitteistosi pysyy käyttökunnossa.

Tarjoamme teille:

  • Laite- ja ohjelmistoasennukset
  • Järjestelmämuutokset
  • Teknisen tuen – tarvittaessa myös 24/7
  • Ennakkohuollot
  • Korjaushuollot
  • varaosat
  • Tuki- ja ylläpitosopimukset
  • Koulutuspalvelut

 

PALVELUT TOIMITTAMILLEMME JÄRJESTELMILLE

Huollot, kunnossapito, ylläpito, tuki ja koulutus

HUOLTO- JA KUNNOSSAPITOPALVELUT

Ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstömme huolehtii sekä järjestelmien korjaushuolloista että ennakkohuolloista. Voimme myös tehdä laitteiston kuntotarkastuksen sekä antaa toimenpidesuosituksia tulevaisuutta varten. Palvelemme myös varaosahankinnoissa. Hankintakanavamme mahdollistavat apumme äkillisissä tarpeissa ja kauttamme saatavilla myös järjestelmille räätälöidyt varaosapaketit.

TEKNINEN TUKI

Tekninen tukemme on käytettävissä, aina kun tilanne sitä vaatii – tarvittaessa myös ympäri vuorokauden. Teknisen tuen henkilökunta on joukko kokeneita ammattilaisia, jotka kartoittavat ongelmat ja auttavat joko puhelimitse tai etäyhteyden välityksellä. Jos huoltokäynti on tarpeen, välitetään tarvittavat tiedot eteenpäin ja huoltotiimi tilataan paikalle. Ylläpito- ja tukisopimuksella varmistetaan, että ongelmatilanteet hoidetaan aina sovitun vastejan sisällä.

HUOLTO-, TUKI- JA YLLÄPITOSOPIMUKSET

Ennakkohuoltosopimuksella varmistetaan, että laitteisto tulee huollettua juuri oikeaan aikaan vähentäen tulevaisuuden korjauskustannuksia. Ylläpito- ja tukipalvelusopimuksella puolestaan varmistetaan, että ongelmatilanteet hoidetaan aina sovitun vasteajan sisällä ja että tekninen tuki on saatavilla – vaikka 24/7.

KOULUTUSPALVELUT

Uuden asennuksen yhteydessä järjestetään kattava käyttökoulutus, jossa käyttäjät perehdytetään järjestelmien oikeanlaiseen käyttöön. Käyttäjäkoulutusta on mahdollisuus järjestää myös aina tarvittaessa, esimerkiksi uuden henkilökunnan perehdyttämisen yhteydessä.  Huoltokoulutusten avulla puolestaan varmistetaan, että olennaiset laitteiston kunnossapitoon liittyvät seikat ovat ovat myös asiakkaan oman henkilöstön tiedossa.

MODERNISOINNEILLA VANHAT JÄRJESTELMÄT NYKYAIKAISIKSI JA TOIMINTAVARMOIKSI

Lue lisää FMS järjestelmien ja automaattivarastojen modernisointiratkaisuistamme!