CAMLINE® OHJELMISTOT

Konetilojen seuranta, nc-ohjelmat, tuotannon ohjaus, kunnossapito ja työkaluhallinta

 

TUTUSTU

OHJELMISTOT

Ohjelmistoratkaisumme on suuniteltu tuotannon tehokkuus ja tuottavuus silmällä pitäen. Yli 30 vuoden kokemuksella tarjoamme luotettavaa kumppanuutta, ammattitaitoista palvelua ja korkealaatuisia ratkaisuja tuotannon vaatimuksiin – aina yksittäisestä ohjelmistotuotteesta kokonaiseen automatisoituun tuotantojärjestelmään.

CAMLINE® OHJELMISTOT

Konetilojen seuranta, nc-ohjelmat, tuotannon ohjaus, kunnossapito ja työkaluhallinta

CAMLINE® ADC

Luotettava ja reaaliaikainen konetilojen seurantajärjestelmä tuottaa tietoa tuotantokoneiden käytön tehokkuudesta ja niiden kunnosta tuotannonsuunnittelun, valmistusmenetelmien kehittämisen ja investointipäätösten apuvälineeksi.

CAMLINE® DNC

Järjestelmä on tarkoitettu NC-ohjelmien tiedonsiirtoon ja hallintaan. Ohjelmiston avulla voidaan helposti ja tehokkaasti siirtää NC-ohjelmia PC:n ja NC-ohjaimen välillä, tehdä ohjelmiin tarvittavia muutoksia sekä ylläpitää NC -ohjelmiin liittyviä oheistietoja.

CAMLINE® FMS

Modulaarinen, helposti laajennettava ohjausohjelmisto tuotantojärjestelmien ja solujen hallintaan. Auttaa saamaan kaiken irti jokaisesta tuotantotunnista. Järjestelmä voidaan toimittaa eritasoisina järjestelminä aina yksittäisen koneistussolun hallinnasta koko tuotantoympäristön kattavaksi järjestelmäksi.

CAMLINE® MAINT

Erityisesti konepajaympäristöön kehitetty kunnossapidon järjestelmä, jonka avulla hallitaan huoltotoimenpiteet entistä tarkemmin. Huoltotyöt voidaan ajoittaa siten, että niistä koituu mahdollisimman vähän haittaa. Oikeanlaisilla apuvälineillä, tuotantolaitteiden oikea-aikaisilla huolloilla ja korjausten nopeudella voidaan lyhentää kalliita seisokkeja huomattavasti.

CAMLINE® TOOL

Järjestelmä on suunniteltu työkaluhallinnan apuvälinneksi työstökoneympäristössä. Järjestelmän avulla voidaan ylläpitää tietoja konepajan työkaluista, niiden sijainnista, mittatiedoista, oheistiedoista kuvineen, sekä liittää työkalutietoja tuotetietoihin.

KYSY LISÄÄ OHJELMISTOISTAMME

Kerromme mielellämme, kuinka ohjelmistojamme voidaan hyödyntää erilaisissa tuotantoympäristöissä.

MODERNISOINNEILLA VANHAT JÄRJESTELMÄT NYKYAIKAISIKSI JA TOIMINTAVARMOIKSI

Lue lisää FMS järjestelmien ja automaattivarastojen modernisointiratkaisuista!